"Sociaal werk kent geen beperkingen,

behalve degene die we zelf maken"

 

~ Altijd - de sociale kant ~

Project Leerwerktraject KYC/CDD

Schrijf je in

Doelgroep Statushouders
In dit project begeleiden wij onze leden vanaf A2 naar een administratieve baan in banken als KYC/CDD werkvoorbereider. Vanaf A2 worden ze geïnformeerd en begeleid door lotgenoten (statushouders) die nu als KYC-analist of werkvoorbereider werken.

Doelgroep: Kandidaten met taalniveau vanaf B1 vanuit eigen leden of aangemeld door gemeenten

Vanaf B1 krijgen ze 'vaktaal' juridisch en ook een voorbereidende cursus KYC-werkvoorbereider. Deze module past precies op de 2 dagen naast hun taalmodule volgens de nieuwe wet inburgering.

Selectie:

Einde van het traject krijgen de deelnemers Intensief Coaching naar baan en worden actief begeleid voor deze of vergelijkbare functies. In ons project zijn mentoren actief die werkzaam zijn in een vergelijkbare banen.

Geplande start datum: 01-06-2023

Waar ligt jouw kracht?

Samenwerking om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Giftback

Ondersteuning voor jongeren met een fysieke beperking met de zoektocht naar een baan

Emma at Work
Samen sterk, begeleiding en samenwerking voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking
Inclumunity

Het begeleiden van nieuw aangekomen hoogopgeleide vluchtelingen of immigranten naar werk

We'RHere
Het Jobcoach Netwerk

Wij zijn een sociaal projectbureau voor detacheren, recruitment en projecten die samenwerkt met verschillende opleiders, reintegratiebedrijven en stichtingen. Wij hebben als gemeenschappelijk doel inclusie en diversiteit te vergroten op de arbeidsmarkt.

Door onze samenwerkingen hebben wij een actief bereik van ruim 4000 talenten in het hele land die ons de mogelijkheid geeft om bedrijven en instanties te voorzien van passend personeel.


Altijd-de sociale kant B.V. biedt een volledige oplossing voor SROI en MVO doelen van verschillende organisaties. Zo kunnen we samen kijken naar duurzame oplossingen en kwalitatieve resultaten voor jullie als organisatie. Ons eerste doel is organisaties ontzorgen en voor onze talenten een zachte landing te creëren binnen de organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij zullen u met plezier te woord staan: 085-7326225 of via info@altijd-dsk.nl

Contact

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

Altijd-dsk BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.