"Sociaal werk kent geen beperkingen,

behalve degene die we zelf maken"

 

~ Altijd - de sociale kant ~

Project De nieuwe ingenieur

Schrijf je in

Doelgroep statushouders

In ons project de nieuwe ingenieur hebben we ervoor gekozen om twee hoofdgroepen te creëren, genaamd 'Perspectiefgroep' en 'Baanparticipatiegroep'. De Perspectief groep bestaat uit deelnemers met een taalniveau tot B1. In deze groep gaan we meer nadruk leggen op sociale activering. In de groep Baanparticipatie leggen we de nadruk op activering in arbeidsparticipatie en/of deelname aan een bestaand leerwerktraject.

Doel:

In dit project begeleiden wij onze leden met een ingenieur achtergrond met netwerkuitbreiding, informatie over sectoren, coaching door buddy uit eigen sector, mentoring door lotgenoten die nu in de techniek werken, basistrainingen zoals VCA en tot slot intensief coaching naar een eerste baan of carrièrebaan.

In dit project werken wij samen met KIVI (Koninklijke Instituut van Ingenieurs). Begeleiding berust op de huidige toestand van de deelnemer waar wij ze kunnen indelen op 'perspectief groep '(informeren, mentoring en begeleiding), 'baanparticipatiegroep' (intensief coaching, trainingen en naar een baan helpen) en 'carrièregroep'(netwerk, training voor zelfontwikkeling, helpen naar een carrièrebaan of doorgroei).

Aanmelden kan via je Gemeente of contactpersoon via ons label We'RHERE

Waar ligt jouw kracht?

Samenwerking om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Giftback

Ondersteuning voor jongeren met een fysieke beperking met de zoektocht naar een baan

Emma at Work
Samen sterk, begeleiding en samenwerking voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking
Inclumunity

Het begeleiden van nieuw aangekomen hoogopgeleide vluchtelingen of immigranten naar werk

We'RHere
Het Jobcoach Netwerk

Wij zijn een sociaal projectbureau voor detacheren, recruitment en projecten die samenwerkt met verschillende opleiders, reintegratiebedrijven en stichtingen. Wij hebben als gemeenschappelijk doel inclusie en diversiteit te vergroten op de arbeidsmarkt.

Door onze samenwerkingen hebben wij een actief bereik van ruim 4000 talenten in het hele land die ons de mogelijkheid geeft om bedrijven en instanties te voorzien van passend personeel.


Altijd-de sociale kant B.V. biedt een volledige oplossing voor SROI en MVO doelen van verschillende organisaties. Zo kunnen we samen kijken naar duurzame oplossingen en kwalitatieve resultaten voor jullie als organisatie. Ons eerste doel is organisaties ontzorgen en voor onze talenten een zachte landing te creëren binnen de organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij zullen u met plezier te woord staan: 085-7326225 of via info@altijd-dsk.nl

Contact

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

Altijd-dsk BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.