"Sociaal werk kent geen beperkingen,

behalve degene die we zelf maken"

 

~ Altijd - de sociale kant ~

Het Jobcoach Netwerk

Op deze pagina vind je meer informatie over onze samenwerkingen en de bijbehorende inschrijfformulieren.

 

Refrisk

Refrisk is een succesvolle en landelijk werkende begeleidingsorganisatie voor mensen met een arbeidsbeperking. Refrisk voert re-integratietrajecten uit in opdracht van het UWV (voor mensen met een Wajong-, WIA- of Ziektewetuitkering), van Gemeenten (mensen die onder de Participatiewet vallen) en het bedrijfsleven (werknemers die door arbeidsongeschiktheid niet meer in staat zijn om het eigen werk uit te voeren).

Wilt u meer weten over Refrisk? Klik dan op "Meer informatie".

Meer informatie

Heeft u een traject lopen bij Refrisk en wilt u zich inschrijven? Druk dan op "Schrijf je in!"

Schrijf je in

 

Jobstap

Stichting Jobstap is een landelijke re-integratie- en jobcoachorganisatie zonder winstoogmerk. Ze zetten zich in voor een inclusieve samenleving met voor iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Zij dragen hun steentje bij door iedere dag te bouwen aan duurzame dienstverbanden voor werknemers met een arbeidsbeperking. Voor werkgevers bieden zij passende begeleiding on the job.

In opdracht van het UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven voeren zij verschillende re-integratietrajecten uit met als eindresultaat: participatie op de reguliere arbeidsmarkt.

Bij Jobstap zijn de coaches gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met de volgende beperkingen: een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), auditieve beperking, Licht Verstandelijke Beperking (LVB), Niet-Aangeboren-Hersenletsel (NAH), psychische klachten en gedragsproblematiek.

Wilt u meer weten over Jobstap? Klik dan op "Meer informatie".

Meer informatie

Heeft u een traject lopen bij Jobstap en wilt u zich inschrijven? Druk dan op "Schrijf je in!"

Schrijf je in

Wajong Talenten

Bij Wajong Talenten staat een persoonlijke en talentgerichte aanpak centraal. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen talenten en komt in een specifieke baan het best tot zijn recht. Niet alleen het vinden maar ook het behouden van een baan is belangrijk. Daarom biedt Wajong Talenten ook jobcoaching aan op de werkplek. Wajong Talenten wil zo veel mogelijk mensen met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak aan het werk helpen. Dat kunnen wij niet zonder sociale werkgevers die bereid zijn om iemand uit de doelgroep een kans te geven binnen hun organisatie.

Wilt u meer weten over Wajong Talenten? Klik dan op "Meer informatie".

Meer informatie

Heeft u een traject lopen bij Wajong Talenten en wilt u zich inschrijven? Druk dan op "Schrijf je in!"

Schrijf je in

at.groep

Wij zijn probleemoplossers en kansendenkers. Dat doen we voor werkgevers, werkzoekenden en zorgvragers. Met de vele expertises die we in huis hebben kunnen we domein overstijgend werken. Dat noemen we onze ketenaanpak. Daar zien we dagelijks de meerwaarde van.


Wilt u meer weten over at.groep? Klik dan op “Meer informatie”

Meer informatie

Heeft u een traject lopen bij at.groep en wilt u zich inschrijven? Druk dan op "Schrijf je in!"

Schrijf je in

Waar ligt jouw kracht?

Samenwerking om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Giftback

Ondersteuning voor jongeren met een fysieke beperking met de zoektocht naar een baan

Emma at Work
Samen sterk, begeleiding en samenwerking voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking
Inclumunity

Het begeleiden van nieuw aangekomen hoogopgeleide vluchtelingen of immigranten naar werk

We'RHere
Het Jobcoach Netwerk

Wij zijn een sociaal projectbureau voor detacheren, recruitment en projecten die samenwerkt met verschillende opleiders, reintegratiebedrijven en stichtingen. Wij hebben als gemeenschappelijk doel inclusie en diversiteit te vergroten op de arbeidsmarkt.

Door onze samenwerkingen hebben wij een actief bereik van ruim 4000 talenten in het hele land die ons de mogelijkheid geeft om bedrijven en instanties te voorzien van passend personeel.


Altijd-de sociale kant B.V. biedt een volledige oplossing voor SROI en MVO doelen van verschillende organisaties. Zo kunnen we samen kijken naar duurzame oplossingen en kwalitatieve resultaten voor jullie als organisatie. Ons eerste doel is organisaties ontzorgen en voor onze talenten een zachte landing te creëren binnen de organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij zullen u met plezier te woord staan: 085-7326225 of via info@altijd-dsk.nl

Contact

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze projecten of wil je eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

Altijd-dsk BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.