"Sociaal werk kent geen beperkingen,

behalve degene die we zelf maken"

 

~ Altijd - de sociale kant ~

Leerwerktrajecten

Bureau Altijd werkt nauw samen met haar opdrachtgevers, partners en beoogde werkgevers voor de ontwikkeling en uitvoering van leerwerktrajecten. 


De ontwikkeling en uitvoering van deze leerwerktrajecten is maatwerk. De wijze van samenwerking, de deelnemende partijen, de doelgroep en de organisatie van het project bepalen de opzet en de uitvoering van het leerwerktraject. De omstandigheden zijn namelijk nooit gelijk en de wensen en ideeën van de opdrachtgevers kunnen verschillen.


Bureau Altijd kan ook worden ingeschakeld als adviseur voor het ontwikkelen van een visie voor het opzetten en het voorbereiden van leerwerktrajecten. 


Bureau Altijd kan door werkgevers worden ingezet om te voldoen aan de verplichting van social return. Wij maken samen met de werkgever van deze verplichting een kans. Bureau Altijd adviseert, detacheert en begeleidt.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem vrijblijvend Contact met ons op en dan kijken we samen welke projecten er gerealiseerd kunnen worden. Bel gerust naar 085-7326225 of stuur een mail naar info@altijd-dsk.nl.

Altijd-dsk BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.