"Sociaal werk kent geen beperkingen,

behalve degene die we zelf maken"

 

~ Altijd - de sociale kant ~

Over ons

Altijd-de sociale kant B.V. (voorheen FlexPay B.V.) is opgericht in 1999 als specialist in uitzenden, detacheren en payrolling in de sociale zekerheid. Inmiddels beperken we ons niet meer tot het domein van de sociale zekerheid en zijn wij actief in de volle breedte van de markt.

Wij zijn een organisatie dat talenten extra ondersteuning kan bieden in maatwerk trajecten. We doen dit samen met verschillende partijen en werken vanuit gesubsidieerde projecten, branche gerichte projecten of we richten ons op een specifieke doelgroep of op werkgevers.

Ons label We'RHERE dat is opgericht voor en door Turkse vluchtelingen en inmiddels is uitgegroeid tot een platform met circa 4000 deelnemers. Het platform wordt gerund door ruim 50 vrijwilligers, allemaal vluchtelingen uit Turkije. In ons label WE’RHERE worden ook niet Turkse kandidaten/statushouders begeleid binnen de bestaande projecten.

Onze motivatie is dat iedereen die kan en wil werken, meedoet. Tegelijkertijd faciliteren en ontzorgen we werkgevers om talenten met een functiebeperking en andere werkzoekenden te ondersteunen en een werkplek te bieden.

Voor talenten met een functiebeperking zijn eigenwaarde, ontwikkeling, sociale contacten en (gedeeltelijke) financiële zelfstandigheid belangrijk. Door het hebben van een betaalde baan kunnen wij dit samen bevorderen.

Wij hebben als doel de overgang naar een rechtstreeks dienstverband tussen werkgever en werknemer te realiseren.

Het creëren van mogelijkheden is veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord.

Altijd-dsk BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.