"Sociaal werk kent geen beperkingen,

behalve degene die we zelf maken"

 

~ Altijd - de sociale kant ~

We’RHERE 


We’RHERE is een platform van hoog afgestudeerde vluchtelingen dat eind 2019 is opgericht voor en door Turkse vluchtelingen. Het platform wordt gerund door ruim 40 vrijwilligers, allemaal vluchtelingen uit Turkije. Het is een sociale onderneming, statutair gevestigd onder Bureau Altijd de sociale kant BV (sinds 1 juni 2022). Daarnaast worden sommige sociale projecten uitgevoerd binnen de entiteit ‘Stichting Pars Cipere’ onder project We’RHERE. 

Missie

Sinds de oprichting heeft het platform 3000 leden bereikt en dit aantal neemt tot op heden nog toe. De methodiek van We’RHERE kenmerkt zich door een drie-treden model. De deelnemers krijgen de middelen aangereikt om de drie treden te doorlopen tot het zijn en voelen van een volwaardige burger in de maatschappij. Wij zetten sterk in op participatie vanaf dag één. Ook geloven wij dat er een investering nodig is van ten minste 8 jaar om ‘op niveau’ banen te vinden en te kunnen behouden.
De waarde van het uitwisselen van ervaring en een netwerk staat binnen de Learning Community centraal. Het actief delen van kennis en co-creatie zorgen ervoor dat nieuwe oplossingen en nieuwe ideeën worden ontplooid. Zo worden verschillende bestaande en nieuwe projecten voortgezet of geïnitieerd samen met de leden en oplossingspartners in elke sector. 

 

Altijd-dsk BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.