"Wij geloven in een samenleving waarin iedereen mee kan doen"

 

~ Emma at Work ~

FlexCommunity Emma at Work

Onze FlexCommunity Emma at Work is een samenwerking tussen de stichting Emma at Work en Flexpay Het Sociaal Uitzendbureau. Binnen deze FlexCommunity worden de jongeren van stichting Emma at Work ondersteund richting de arbeidsmarkt.

Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. In Nederland zijn er 500.000 jongeren met een fysieke aandoening die ‘gewoon’ een baan willen. Want werk zorgt ervoor dat je groeit, je je talenten ontwikkelt en dat je onderdeel bent van de samenleving.

Met de GAP Track ga je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelingsplan; ontdek je je  potentie en ambitie; ontplooien je talenten en krijg je praktijktraining om uiteindelijk een werkplek te vinden bij een bedrijf dat bij je past en waar je zelfverzekerd met plezier aan de slag kan.

Met onze FlexCommunity ondersteunen wij samen met Emma at Work deze jongeren van 15 tot en met 30 jaar met zich gereed te maken voor de arbeidsmarkt en zichtbaar te worden voor het Midden en Klein bedrijf (MKB).

Binnen de FlexCommunity hebben de kandidaten de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen vanuit FlexPay, wanneer de GAP Track is afgerond. FlexCommunity Emma at Work is gericht op het werving en selectie proces binnen het MKB.

 

Wij geloven in een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Ben je nog niet ingeschreven bij Emma at Work, schrijf je dan bij hun in via de knop Emma at Work.
Als je ingeschreven bent bij Emma at Work en je wil je bij Flexcommunity inschrijven, kies dan voor Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!  Emma at Work

 

Waar ligt jouw kracht?

Samenwerking om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Giftback

Ondersteuning voor jongeren met een fysieke beperking met de zoektocht naar een baan

Emma at Work
Samen sterk, begeleiding en samenwerking voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking
Inclumunity

Het begeleiden van nieuw aangekomen hoogopgeleide vluchtelingen of immigranten naar werk

We'RHere
Het Jobcoach Netwerk

Wij zijn een sociaal bureau voor uitzenden, detacheren, recruitment en projecten die samenwerkt met verschillende stichtingen. Wij hebben als gemeenschappelijk doel inclusie en diversiteit te vergroten op de arbeidsmarkt.

Door onze samenwerkingen hebben wij een actief bereik van 4000 talenten in het hele land die ons de mogelijkheid geeft om bedrijven en instanties te voorzien van passend personeel.


FlexPay biedt een volledige oplossing voor SROI en MVO doelen van verschillende organisaties. Zo kunnen we samen kijken naar duurzame oplossingen en kwalitatieve resultaten voor jullie als organisatie. Ons eerste doel is organisaties ontzorgen en voor onze talenten een zachte landing te creëren binnen de organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij zullen u met plezier te woord staan: 085-7326225 of via info@altijd-dsk.nl

Contact

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze communities, projecten of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

Altijd-dsk BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.