"Het creëren van mogelijkheden is veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord."

 

~ FlexPay Het Sociaal Projectbureau ~

FlexCommunity

Het concept voor de “FlexCommunity” is ontstaan uit een wens van een stichting om kandidaten te ondersteunen richting de arbeidsmarkt. Tijdens onze kennismakingsgesprekken werd duidelijk dat de veilige omgeving binnen een zogenoemde, “community”, mensen kan laat groeien en ontwikkelen. Ook is ons duidelijk geworden dat de motivatie om elkaar verder te helpen binnen een “community”, op welk vlak dan ook, prachtige resultaten oplevert. Wij zijn van mening dat, wanneer je kandidaten vanuit de verschillende doelgroepen wil ondersteunen, richting de arbeidsmarkt, je de kandidaten niet echt helpt wanneer je alles uit handen neemt. Dit kan variëren van het schrijven van een profiel, tot het (her-) schrijven van het cv.

Binnen ons concept gebruiken we de interne kracht en onderlinge verbindingen binnen de “community”, met als resultaat profielen en cv’s die er toe doen en waar niemand om heen kan.

Binnen onze FlexCommunity werken we nauw samen om de verschillende banden te versterken. Dit doen we door de onzichtbare verbindingen onderling zichtbaar te maken. Ook laten we kandidaten nadenken over hun vervolgstappen op de arbeidsmarkt door elkaar een spiegel voor te houden die soms (brood)nodig is. En daarnaast leiden we mensen op om intakegesprekken te voeren, samen profielen te schrijven en door netwerken met elkaar te verbinden.

Samen verantwoordelijk worden voor het gehele proces met als resultaat mooie, uitgebreide profielen van zeer bekwame kandidaten

Hier onder vindt je een lijst met de bestaande FlexCommunities. Als je de juiste gevonden hebt, kun je op de naam klikken. Deze brengt je vervolgens naar de pagina waar je je kan gaan inschrijven!

Emma at Work

Gift Back

Multi Culturele Verbinders

We'RHere

Inclumunity

Waar ligt jouw kracht?

Samenwerking om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Giftback

Ondersteuning voor jongeren met een fysieke beperking met de zoektocht naar een baan

Emma at Work
Samen sterk, begeleiding en samenwerking voor mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking
Inclumunity

Het begeleiden van nieuw aangekomen hoogopgeleide vluchtelingen of immigranten naar werk

We'RHere
Het Jobcoach Netwerk

Wij zijn een sociaal bureau voor uitzenden, detacheren, recruitment en projecten die samenwerkt met verschillende stichtingen. Wij hebben als gemeenschappelijk doel inclusie en diversiteit te vergroten op de arbeidsmarkt.

Door onze samenwerkingen hebben wij een actief bereik van 4000 talenten in het hele land die ons de mogelijkheid geeft om bedrijven en instanties te voorzien van passend personeel.


FlexPay biedt een volledige oplossing voor SROI en MVO doelen van verschillende organisaties. Zo kunnen we samen kijken naar duurzame oplossingen en kwalitatieve resultaten voor jullie als organisatie. Ons eerste doel is organisaties ontzorgen en voor onze talenten een zachte landing te creëren binnen de organisatie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij zullen u met plezier te woord staan: 085-7326225 of via info@altijd-dsk.nl

Contact

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over onze communities, projecten of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contactmogelijkheden.

Altijd-dsk BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.